vineri , aprilie 19 2024
Breaking News

Sheltere Modulare

Exista optiuni mai accesibile comparativ cu sheltere modulare?

In momentul in care auzim ca se discuta despre Sheltere Modulare, stim ca este vorba despre adaposturi. Shelter inseamna adaposst in limba engleza, iar termenul este din ce in ce mai des folosit si de catre romani.

Cand se doreste construirea unui shelter, majoritatea oamenilor se gandesc la constructia modulara. In comparatie cu constructia din caramida sau cu cea din BCA, constructia modulara ofera foarte multe avantaje. Cateva dintre acestea, mai exact cele mai importante avantaje ale adaposturilor modulare am ales sa vi le prezentam in randurile de mai jos.

Sheltere modulare: Avantaje importante

Exista mai multe avantaje care au fost si sunt asociate cu acest tip de adaposturi. Ne-ar trebui ore intregi sa discutam despre fiecare in parte. Cu toate acestea, cele mai importante astfel de beneficii va sunt enumerate in continuare.

1. Sunt construite foarte rapid

Un mare beneficiu al constructiilor modulare este viteza cu care sunt construite. In timp ce o cladire traditionala ar dura in medie 40 de saptamani pentru a fi construita, o cladire modulara ar putea fi finalizata in doar 10 zile.

Sheltere ModulareTimpul s-ar putea prelungi cu inca 2-4 saptamani pana cand cladirea este pregatita sa gazduiasca persoane. Acum, nu trebuie sa fii bun la matematica pentru a sti ca este o diferenta de timp monumentala. Si intr-o industrie in care timpul este egal cu banii, oamenii pun pret pe timp si se orienteaza spre constructii de sheltere modulare.

Un alt lucru care lucreaza in favoarea cladirilor modulare este ca acestea sunt construite in afara amplasamentului, intr-o fabrica. Vremea nefavorabila nu poate opri productia, iar muncitorii lucreaza din greu pentru finalizarea structurii metalice a cladirii.

2. Accesibilitate

In momentul in care ne referim la avantajele unor sheltere modulare, nu putem neglija partea financiara. Trebuie sa mentionam faptul ca acest tip de cladirisunt mai accesibile din punct de vedere financiar.

De asemenea, cei care considera ca este indicat sa isi construiasca singuri cladirile modulare, castiga din punct de vedere financiar. Nu vor cumpara materiale foarte scumpe si nici nu platesc foarte mult pentru manopera.

Construirea unui adapost modular poate reduce cu pana la 50% cheltuielile comparativ cu construirea unei cladiri identice dar din caramida sau BCA. Deci, este firesc sa fie de preferat cladirile modulare in defavoarea celor traditionale.

3. Calitate superioara

In trecut, oamenii nu aveau foarte mare incredere in cladirile modulare. Acestia preferau cladirile din caramida sau pe cele din BCA. Ei bine, cladirile modulare erau asociate cu cladiri pentru buget redus.

Trebuie sa mentionam faptul ca aceste cladiri pot fi construite dupa specificatiile potrivite fiecaruia, si pot fi construite din materiale precum piatra, caramida si lemn. De obicei, placarea si finisajele sunt adaugate adapostului odata ce aceasta a fost transportat la locul sau permanent, garantand un aspect exceptional.

Ardezia, betonul sau argila pot fi folosite pentru acoperis, desi tigla metalica se dovedeste a fi un material foarte popular pentru constructia de acoperisuri modulare. Acest tip de tigla are o durata de viata foarte mare.

In plus, tigla metaica este si eficienta din punct de vedere energetic. Cat despre durata de viata, se spune ca acest tip de tigla metalica ideala pentru acoperisul unor sheltere, deoarece dureaza pana la 45 – 50 de ani.

Concluzie

Exista multe avantaje pe care aceste constructii modulare le au atunci cand vine vorba despre sheltere. Deci, pentru nimeni nu ar trebui sa fie o surpriza ca se bucura de foarte multa popularitate in clipa de fata in Romania.

Verifica si

Produzione Serramenti

Produzione Serramenti

Come Scegliere un Partner di Produzione Serramenti Affidabile per il Tuo Progetto Quando si intraprende …

Close