vineri , aprilie 19 2024
Breaking News

Service GSM Brasov

Trebuie dus intr-un service gsm Brasov iPhone-ul 14 daca nu functioneaza touchscreen-ul?

In cazul in care nu stiati, multe dispozitive iPhone 14 au fost duse intr-un service gsm Brasov din diverse motive. Unul dintre aceste motive il reprezinta faptul ca nu functioneaza touchscreen-ul absolut deloc. In alte situatii, aceasta componenta raspunde cu intarzieri mari comenzilor.

Pentru utilizatori este o problema frustranta, mai ales ca discutam totusi despre un smartphone de la Apple, care are un pret piperat. Exista unele situatii in care problema poate fi remediata fara a mai fi necesara o vizita la service. Vom aborda aceasta problema a terminalelor iPhone 14 in randurile de mai jos. Cititi cu atentie daca detineti sau doriti sa achizitionati un asemenea telefon.

Inainte de a merge la un service gsm Brasov

In cazul unei probleme hardware, trebuie sa va duceti iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max intr-un service gsm Brasov. Pana atunci insa, puteti incerca oricand remediile mentionate mai jos.

Remedierea 1: Repornirea fortata a iPhone-ului

Daca exista vreo eroare software care cauzeaza functionarea defectuoasa a ecranului tactil, repornirea iPhone-ului poate rezolva problema.

Iata pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a reporni iPhone-ul:

  • Apasati si ulterior eliberati butonul cu rol de crestere a volumului.
  • Apoi, apasati si eliberati apoi imediat butonul cu rol de reducere a volumului.
  • Acum, apasati si mentineti apasat butonul lateral din partea dreapta a telefonului.
  • Dupa ce vedeti sigla Apple care apare pe ecran, eliberati butonul lateral.

Asta e tot! Telefonul dvs. va reporni acum. Odata ce telefonul termina repornirea, verificati daca ecranul tactil functioneaza sau nu. Daca nu, treceti la urmatoarea solutie posibila.

Remedierea 2: Scoateti protectorul de ecran

Service GSM BrasovFoliile care ofera protectie pentru ecran sunt adesea vinovatele din spatele raspunsurilor lente la atingere, si a ecranelor tactile care nu raspund nu doar pe iPhone-uri, ci si pe toate celelalte smartphone-uri.

Scoateti protectorul de ecran si testati-va ecranul. Daca functioneaza, reaplicati cu atentie protectorul de ecran sau obtineti un protector de ecran no si instalati-l sau aplicati-l perfect. Puteti trece pe la service gsm Brasov in vederea aplicarii foliei de protectie pentru ecran.

Remedierea 3: Curatati ecranul iPhone-ului

Murdaria de pe ecranul telefonului dvs. poate fi de asemenea, vinovata de nefunctionarea ecranului tactil. Murdaria poate interfera cu usurinta cu functionarea normala a ecranului tactil capacitiv.

Stergeti ecranul telefonului folosind o carpa moale si uscata, fara scame. De obicei, trebuie sa utilizati o carpa din microfibra. Stergeti pana cand ecranul pare impecabil. Acum incercati sa folositi telefonul.

Remedierea 4: Deconectati accesoriile USB-C si cablul Lightning

Daca exista accesorii USB-C si/sau cabluri atasate la telefon, acestea pot cauza problema daca sunt defecte. Scoateti-le si folositi ecranul. Daca ecranul functioneaza, acele accesorii sau cabluri trebuie inlocuite.

Daca problema persista?

Acum ca ati descoperit aceste lucruri, este posibil sa va intrebati cum se procedeaza daca problema persista. Ei bine, cel mai indicat lucru este sa treceti pe la un service gsm Brasov cu telefonul.

In cadrul unui service gsm isi desfasoara activitatea experti in reparatii telefoane mobile inteligente. Acestia nu cunosc doar teorie ci stiu sa puna totul foarte bine in practica. Avand cunostinte solide si instrumente de lucru de ultima generatie, vor gasi solutia perfecta rapid. Cel mai probabil a fi nevoie sa inlocuiasca ecranul tactil defect cu unul nou. Aplicand si o folie de protectie pe ecran, acesta va fi perfect functional.

Verifica si

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Ce trebuie sa stiu inainte sa beneficiez de epilare definitiva Brasov? Numarul persoanelor care opteaza …

Close