miercuri , iulie 24 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Brasov

Ce trebuie sa stiu inainte sa beneficiez de epilare definitiva Brasov?

Numarul persoanelor care opteaza pentru epilare definitiva Brasov, creste de la o zi la alta. Epilarea definitiva reprezinta cea mai eficienta si cea mai moderna solutie pentru a elimina firele de par nedorite, de pe suprafata corpului.

Aceasta procedura poate fi aplicata in diverse zone ale corpului (maini, axile, picioare, linia bikinilor, fata si peste tot unde exista fire nedorite de par).

Adesea, cand vine vorba despre epilare definitiva, oamenii se gandesc la epilare cu laser. Vom discuta despre aceasta procedura in randurile urmatoare. Este extrem de important sa cunoasteti cat mai multe detalii inainte de a urma un asemenea tratament cosmetic.

Procedura de epilare definitiva Brasov

Epilarea definitiva, mai este cunoscuta si sub denumirile de epilare permanenta, epilare cu laser sau eliminarea permanenta a firelor de par.

Aceasta procedura cosmetica are ca scop distrugerea foliculilor de par, astfel incat pe viitor sa nu mai poata creste fire de par pe zona tratat. Procedura de epilare definitiva Brasov poate fi realizata prin diverse metode, cu laser sau cu lumina intens pulsata (epilare IPL).

Epilare Definitiva BrasovLaserele sau sursele de lumina pulsata intensa sunt folosite pentru a reduce cresterea parului nedorit permanent sau cel putin pentru o perioada lunga de timp.

In aceste proceduri, structurile din foliculul de par responsabile de cresterea parului sunt afectate in functionarea lor sau sunt distruse de incalzirea puternica.

Cu toate acestea, tehnicile implica riscuri. Prin urmare, utilizatorii ar trebui sa obtina informatii detaliate inainte de a utiliza tehnologia si sa procedeze cu precautie extrema.

Salon epilare

Laserele furnizeaza radiatii colimate cu energie si densitate de putere ridicate. Laserele cu o lungime de unda de 810 nm sunt adesea folosite pentru indepartarea definitiva a parului.

Pe de alta parte, radiatia de la dispozitivele IPL este de banda larga (adica este formata din mai multe lungimi de unda). Spectrul lor acopera de obicei, lungimi de unda de la 250 nm ( UV -C) la 1.400 nm (infrarosu A).

Acest spectru este in mod obisnuit restrans de filtrele din amonte la partea luminii vizibile de la aproximativ 550 nm si parti de infrarosu. Aceste lungimi de unda patrund suficient de adanc in piele pentru a ajunge la structurile tinta din foliculul de par.

Principiul de functionare este acelasi pentru ambele surse de radiatii. Energia radiata in piele este absorbita in principal de pigmentul melanina.

Acest pigment este continut in par dar si in piele. Energia radiatiei este transformata in caldura si transferata in structurile foliculului de par responsabile de cresterea parului. Acestea sunt astfel distruse sau functia lor (formarea parului) este afectata.

Alte informatii utile

Toata lumea se intreaba ce avantaje ofera procedura de epilare definitiva Brasov. Exista multe avantaje ale acestei proceduri, intr-adevar. Procedura elimina pentru ani de zile firele de par din zona tratata, si lasa pielea mai moale si mai neteda.

O astfel de procedura este confortabila si efectuata in siguranta, si poate fi aplicata pe toate tipurile de piele si par. Pe termen lung, reprezinta o optiune mai avantajoasa din punct de vedere financiar decat alternativele.

Dar, trebuie sa stiti ca tratamentul actioneaza cu succes doar pe foliculii de par in care creste un fir de par. Deoarece acest lucru se aplica intotdeauna doar unei parti a foliculilor, procedura trebuie repetata de mai multe ori la anumite intervale de timp (cateva saptamani intre sedinte).

Prin urmare, asteptarea de a preveni permanent cresterea parului nedorit cu un singur tratament nu este realista. Dar, respectand tratamentul si vizitele anuale (1 – 2 vizite) la salon pentru sedinte de intretinere, tratamentul de epilare definitiva Brasov, va ofera satisfactia dorita.

Verifica si

Firma de Securitate Brasov

Firma de Securitate Brasov

De ce o companie angajeaza o firma de securitate Brasov? In general, fiecare companie, indiferent …

Close